tisdag 18 september 2012

Virkade vimplar


Idag tittade jag in i Växjös garnbutik. Fina garner och jättetrevlig atmosfär, men lite för litet och ganska dyrt. Eller så kändes det bara så eftersom att det var väldigt sparsamt med prislappar. Lite besviken på att de inte heller hade något från Drops, men det kanske är ett tecken på att jag måste börja variera mig lite och inte bara köpa en massa fabel-nystan... Köpte en stor fin virknål i trä och ett härligt nystan. Vet inte riktigt vad jag ska knåpa ihop. Kanske ett par torgvantar, såg ett par jättefina vita på Indiska som jag blev lite inspirerad av.
Under helgen har jag pysslat med vimplar, lärt mig att göra "popcorn-maskor" och virkat ett litet fodral till en konservburk för majs som det nu ska bo pennor i :)




4 kommentarer:

  1. Hoppsan läste visst lite fel. Tyckte att det stod: STICKA en kommentar, men det kan man väl knappast göra på ett virk-inlägg tänkte jag så det blev varken eller.
    Fina pennor ;)

    SvaraRadera
  2. Men du, om längtan efter Drops garner blir för stor så fiiinns det faktiskt en affär som säljer det i Växjö, Umbra heter den och ligger i Blendapassagen. Där brukar jag handla, kanske ses vi där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var värst :) Var kan jag hitta denna Blendapassage?? Mitt lokalsinne i Växjö är en aning begränsat ;)

      Radera
    2. Mellan Storgatan och Sandgärdsgatan, http://www.lokaldelen.se/karta/sandg%C3%A4rdsgatan%2012%20b%20v%C3%A4xj%C3%B6/

      bländapassagen
      sandgärdsgatan 12b
      352 30 växjö

      tel 0470-77 79 01
      mobil 070-838 08 55

      www.umbra.nu
      info@umbra.nu

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...